Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737352497

Amistoso (Int., RC) 737352497 Información oficial sobre el partido 737352497 en Hattrick

11.09.2024 22:50:00

mapas y perros pequeños Alineación oficial del equipo 'mapas y perros pequeños' en el partido 2 - 5 F.C. Dyrrachion Alineación oficial del equipo 'F.C. Dyrrachion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
mapas y perros pequeños Alineación oficial del equipo 'mapas y perros pequeños' en el partido 2 - 9 F.C. Dyrrachion Alineación oficial del equipo 'F.C. Dyrrachion' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mapas y perros pequeños

Goles Goles

  • 106 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 16 minuts, Patxi 'A Bruxa' Piñero va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 106 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 52 i semblava que pequeños desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Patxi 'A Bruxa' Piñero va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 2 per als visitants.

F.C. Dyrrachion

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb 7 minuts jugats, Dilosh Perleka de Dyrrachion va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Dyrrachion va ser finalitzada des de l'esquerra per Edmir Sylejmani al minut 17. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): El jugador de Dyrrachion Edmir Sylejmani va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 83 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Fernando Vera de Dyrrachion l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 86 de partit.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Dyrrachion van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Edmir Sylejmani va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Dilosh Perleka, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Dyrrachion va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Dilosh Perleka va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Henry Ackermann, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.