Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737350975

Amistoso (Int.) 737350975 Información oficial sobre el partido 737350975 en Hattrick

10.09.2024 21:00:00

Hastings Hillbillies Alineación oficial del equipo 'Hastings Hillbillies' en el partido 4 - 3 Volta Eagles Alineación oficial del equipo 'Volta Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Hastings Hillbillies Alineación oficial del equipo 'Hastings Hillbillies' en el partido 8 - 0 Volta Eagles Alineación oficial del equipo 'Volta Eagles' en el partido
Es un cenizo 7.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hastings Hillbillies

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Hillbillies va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 41 Narvydas Staponas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jonathan Sanborn ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Hillbillies es posava per davant 2 a 1.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Hillbillies, atacant per l'esquerra al minut 71, va aprofitar el magnífic llançament de Horace Caffrey per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Hillbillies prenia la batuta de l'encontre al minut 90, quan en Hieronymus Jenkins va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lee Anderton va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Hillbillies va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Horace Caffrey en un 1 contra 1 amb el porter Samuel Ampofo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Lee Anderton, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hieronymus Jenkins va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Samuel Ampofo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hamilton Kennedy de Hillbillies va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Volta Eagles

Goles Goles

  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Als 47 minuts de partit, Fredrick Mansah de Eagles va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Doug Forgan que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 108 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 72, en Luis Sáinz la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Robert Tuffour que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Eagles, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Robert Tuffour va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.