Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737347303

Amistoso 737347303 Información oficial sobre el partido 737347303 en Hattrick

11.09.2024 23:25:00

THE SPECTROS Alineación oficial del equipo 'THE SPECTROS' en el partido 0 - 2 Señores del Monte Alineación oficial del equipo 'Señores del Monte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
THE SPECTROS Alineación oficial del equipo 'THE SPECTROS' en el partido 2 - 1 Señores del Monte Alineación oficial del equipo 'Señores del Monte' en el partido
Tiene mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,1 % 2,2 % 15,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

THE SPECTROS

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 38 (Ocasión de penalti): SPECTROS tenia un penal al seu favor al minut 38, però el porter va aturar el xut de Pedro Máximo Aristizabal amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Biran Chazan, t'estimo!!!''

Señores del Monte

Goles Goles

  • 116 Minuto 5 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 5, en Matías Gastón Aguilera del Señores va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Víctor Urenda que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Luis Adrián Roldán, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mariano David Ulacia al minut 60, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Foschiatti, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 90 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Señores va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mariano David Ulacia de Señores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Caio Henrique Amajari de Señores es va guanyar la targeta groga merescudament.