Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737346715

Amistoso 737346715 Información oficial sobre el partido 737346715 en Hattrick

11.09.2024 16:00:00

Alcatraz FCK Alineación oficial del equipo 'Alcatraz FCK' en el partido 3 - 1 Lauvåsen Hillboys Alineación oficial del equipo 'Lauvåsen Hillboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Alcatraz FCK Alineación oficial del equipo 'Alcatraz FCK' en el partido 5 - 1 Lauvåsen Hillboys Alineación oficial del equipo 'Lauvåsen Hillboys' en el partido
Tiene mala suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcatraz FCK

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats van embogir quan en Nawayug Bomjan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Alcatraz.
  • 120 Minuto 65 (Gol de falta): Alcatraz va agafar avantatge al minut 65 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Patrick Sunnarvik fent així el 2 - 1.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Geir Lundberg va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Erik Christiansen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alf Jenssen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Alcatraz per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nawayug Bomjan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Alcatraz per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 60, quan Patrick Sunnarvik va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerhard Aarstad de Alcatraz es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

Lauvåsen Hillboys

Goles Goles

  • 163 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 49 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Per Kristian Thorsteinsen.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Oddvar Tønnessen va estar a punt de posar per davant a Lauvåsen amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Luke Cannon va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Luke Cannon, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tommy Hartvigsen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Lauvåsen sortien al contraatac. La falta llançada per Dag Haugland va sortir força alta sense massa perill.
  • 264 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Luke Cannon es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 75 va aturar un penal a Dag Haugland.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Per Kristian Thorsteinsen de Lauvåsen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.