Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737343447

Amistoso (Int., RC) 737343447 Información oficial sobre el partido 737343447 en Hattrick

11.09.2024 10:50:00

Secklä Gielä Alineación oficial del equipo 'Secklä Gielä' en el partido 3 - 2 Grobbelaar FC Alineación oficial del equipo 'Grobbelaar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Secklä Gielä Alineación oficial del equipo 'Secklä Gielä' en el partido 4 - 0 Grobbelaar FC Alineación oficial del equipo 'Grobbelaar FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Secklä Gielä

Goles Goles

  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Després de 82 minuts de partit, Perico Osorez igualava per Secklä en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 97 (Gol por la derecha): Corria el minut 97 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Attila Tiefenbach, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 117 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 117 gràcies a la jugada de Ivo Ruckstuhl, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 114 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Davide Pezzoli va estar a punt de sentenciar el partit al minut 114, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Alberto Estrada de Secklä amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Davide Pezzoli.
  • 511 Minuto 117 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francis Duifs de Secklä es va emportar una amonestació al minut 117 per provocar un rival.

Grobbelaar FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 79 (Gol evento especial rápido + pase): Steve Butler va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Nelson Chao, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 116 Minuto 115 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 115, en Steve Butler del Grobbelaar va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Nelson Chao que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Stephen Bradley va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Grobbelaar sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Edmund Bowman, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.