Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737342603

Amistoso (Int.) 737342603 Información oficial sobre el partido 737342603 en Hattrick

11.09.2024 10:00:00

Gulivers Heroes Alineación oficial del equipo 'Gulivers Heroes' en el partido 2 - 4 Spartan Bedizzano Alineación oficial del equipo 'Spartan Bedizzano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gulivers Heroes Alineación oficial del equipo 'Gulivers Heroes' en el partido 2 - 3 Spartan Bedizzano Alineación oficial del equipo 'Spartan Bedizzano' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 10,1 % 66,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gulivers Heroes

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 21, en Adrian-George Stănescu del Gulivers va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Lucas Apolzan que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Radu Bujoi, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Gulivers.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Lucian Salaoru va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 65 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Florin Stancu de Gulivers es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 79, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Florin Peligrad de Gulivers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Adrian Sălan de Gulivers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Spartan Bedizzano

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador visitant Arnaldo Daza va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 39 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Bedizzano prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Arnaldo Daza.
  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Giuseppe Mastronzo sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en David Vizmanos que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Oliver Himiob, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Oliver Himiob va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bedizzano que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giuseppe Mastronzo de Bedizzano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oliver Himiob es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91 del partit, Oliver Himiob de l'equip Bedizzano, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.