Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737342598

Amistoso (Int., RC) 737342598 Información oficial sobre el partido 737342598 en Hattrick

10.09.2024 19:20:00

Spilamberto Alineación oficial del equipo 'Spilamberto' en el partido 2 - 1 Spilamberto Far East Alineación oficial del equipo 'Spilamberto Far East' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spilamberto Alineación oficial del equipo 'Spilamberto' en el partido 0 - 1 Spilamberto Far East Alineación oficial del equipo 'Spilamberto Far East' en el partido
Tiene suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spilamberto

Goles Goles

  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Spilamberto1 eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 48, Matteo Armentano va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 105 Minuto 108 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 108, Pompeo Bello va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Sergio Mulzer que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Luigi Maria Ligi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Spilamberto1.
  • 219 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Pietro Tambalo va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Kaci Taourirt, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 241 Minuto 113 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Spilamberto1 va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Luigi Maria Ligi, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Juan Otamendi.

Spilamberto Far East

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Spilamberto2 van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Arun Dandu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Arun Dandu gairebé marca per a Spilamberto2 al minut 11 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.