Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737339880

Amistoso (RC) 737339880 Información oficial sobre el partido 737339880 en Hattrick

07.09.2024 07:00:00

Seiun Neko Alineación oficial del equipo 'Seiun Neko' en el partido 5 - 2 Yali FC Alineación oficial del equipo 'Yali FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Seiun Neko Alineación oficial del equipo 'Seiun Neko' en el partido 3 - 0 Yali FC Alineación oficial del equipo 'Yali FC' en el partido
Tiene suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seiun Neko

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Seiun equilibrava la balança al minut 39. En Emmanuel Mulambo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 75, Emmanuel Mulambo de Seiun empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 100 (Gol por el centro): Erasmos Kleftokotakis va donar a Seiun un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 102 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Seiun va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Alberto Pillanpel progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 118 Minuto 110 (Gol evento especial córner peinado): Zbigniew Misior va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Seiun, Erasmos Kleftokotakis, que va marcar, sense saber com, el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Diego Rodríguez es va comportar com un juvenil al minut 28 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77, Joan Casamort arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Al minut 111, Jean-Hugues Nedelec gairebé va marcar per a Seiun des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Yali FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, el Yali va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Zoltán Kiskó, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): En 阿卜杜佧米力 (Abdukamil) 伊布拉音 (Ibrayim) donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 41 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Zoltán Kiskó va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, 阿卜杜佧米力 (Abdukamil) 伊布拉音 (Ibrayim) va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 252 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Yali va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 108, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Benjamin Wieser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Simon-Pierre Godin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 103, 谭 (Tan) 瑞嘉 (Ruijia) de Yali va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.