Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737337932

Amistoso 737337932 Información oficial sobre el partido 737337932 en Hattrick

10.09.2024 21:00:00

Lupii Galbeni24 Alineación oficial del equipo 'Lupii Galbeni24' en el partido 1 - 3 gordons lads Alineación oficial del equipo 'gordons lads' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Lupii Galbeni24 Alineación oficial del equipo 'Lupii Galbeni24' en el partido 1 - 5 gordons lads Alineación oficial del equipo 'gordons lads' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lupii Galbeni24

Goles Goles

  • 101 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91, Michael Thearle es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Galbeni24 Luis Carlos Castro quasi va assolir l'empat al minut 26 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Leif Krahl no va entrar per centímetres.
  • 225 Minuto 58 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Máté Zsula va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Gerhardt Hambeck va disposar d'una bona oportunitat al minut 90, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

gordons lads

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Wes Kaser va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 29, gordons va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Walid El-Maâroufi.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Laurence Hooper va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Anthony Ocker quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nemanja Vokoun, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anthony Ocker.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Flavio Chittano de gordons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Flavio Chittano va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que gordons va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.