Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737335740

Amistoso 737335740 Información oficial sobre el partido 737335740 en Hattrick

11.09.2024 12:05:00

Infinitivus Alineación oficial del equipo 'Infinitivus' en el partido 0 - 2 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Infinitivus Alineación oficial del equipo 'Infinitivus' en el partido 0 - 1 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Infinitivus

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Infi va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Maxence Ferréol va sortir per sobre el travesser.

La Unión Club Deportivo

Goles Goles

  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): Deportivo agafava avantatge al minut 82 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Manuel Sevila amb mestria.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Deportivo. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Tiberio Tirico xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Stephan Fischer va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jeremies Civera rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Şerban Cristache que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 216 Minuto 49 (Ocasión evento especial rápido + pase): Lesław Sowiński va marxar per velocitat al minut 49 i va fer una passada de la mort a Şerban Cristache, però aquest va fallar.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Manuel Sevila quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tiberio Tirico de Deportivo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Marcet de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.