Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737331020

Amistoso (RC) 737331020 Información oficial sobre el partido 737331020 en Hattrick

07.09.2024 10:00:00

Cula Glogovenilor Alineación oficial del equipo 'Cula Glogovenilor' en el partido 0 - 2 Iepurii Agresivi Alineación oficial del equipo 'Iepurii Agresivi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cula Glogovenilor Alineación oficial del equipo 'Cula Glogovenilor' en el partido 0 - 1 Iepurii Agresivi Alineación oficial del equipo 'Iepurii Agresivi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,9 % 1,4 % 84,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cula Glogovenilor

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Glogovenilor va anar a parar a la dreta de l'atac on en Riku Pyyny, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): Glogovenilor va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Marius Sacerdoţeanu va anar a parar a les mans del porter.
  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marius Sacerdoţeanu de Glogovenilor va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Jozef Šagala es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Riku Pyyny de Glogovenilor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Riku Pyyny se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Iepurii Agresivi

Goles Goles

  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Labbits va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 84. John Åkesson va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sorin-Ioan Zavate, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Nicolás Cano al minut 11 semblava entrar, però Elodi Zubiri va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): John Åkesson de Labbits va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.