Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737325486

Amistoso (Int.) 737325486 Información oficial sobre el partido 737325486 en Hattrick

08.09.2024 09:00:00

FC Leospace Alineación oficial del equipo 'FC Leospace' en el partido 1 - 3 Deobriga HT Alineación oficial del equipo 'Deobriga HT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Leospace Alineación oficial del equipo 'FC Leospace' en el partido 5 - 1 Deobriga HT Alineación oficial del equipo 'Deobriga HT' en el partido
Es un cenizo 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Leospace

Goles Goles

  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Oliver Sølvhøj va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Ádám Ambrus va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): Oliver Sølvhøj va marxar per velocitat al minut 4 i va fer una passada de la mort a Ilya Sezonov, però aquest va fallar.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 53 per blocar una centrada d'en Jacinto Andara va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Leospace.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 el Leospace va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ádám Ambrus no va estar gens encertat.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Erke Oksar i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Leospace, però el xut de Jacinto Andara va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Simone Cerasuolo de Leospace va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Deobriga HT

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): DHT va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 27. Károly Hartmann va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 137 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Arsalane Felay va anar a parar al cap de David Vodák que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a DHT el 1 - 2.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de DHT eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 78, David Vodák va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Károly Hartmann va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Robert Jasiukajć, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Radu Butucel de DHT va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.