Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737322211

Amistoso (Int.) 737322211 Información oficial sobre el partido 737322211 en Hattrick

07.09.2024 18:00:00

Ogro o one Alineación oficial del equipo 'Ogro o one' en el partido 0 - 4 Real Aguilas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Aguilas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ogro o one Alineación oficial del equipo 'Ogro o one' en el partido 0 - 1 Real Aguilas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Aguilas C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ogro o one

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Dieter-Wilhelm Hagenbucher quasi dona a Ogro l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Massimo Puschner va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ogro que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sijbrand Moons es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Aguilas C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 20 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Aguilas. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Joel Paynel xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, un xut de Eduard Goldbeck des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Luis Caprio va aprofitar un error defensiu al minut 29, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Aguilas.
  • 187 Minuto 59 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Aguilas va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Luis Caprio en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 74 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Alexandre Antunes Pinto ja els havia advertit que el porter contrari, en Gerhart Nerettig, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.