Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737322068

Amistoso (Int.) 737322068 Información oficial sobre el partido 737322068 en Hattrick

04.09.2024 10:00:00

Digibecali Alineación oficial del equipo 'Digibecali' en el partido 1 - 2 Oks OPEC Janowo Alineación oficial del equipo 'Oks OPEC Janowo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Digibecali Alineación oficial del equipo 'Digibecali' en el partido 2 - 1 Oks OPEC Janowo Alineación oficial del equipo 'Oks OPEC Janowo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,2 % 25,9 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Digibecali

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ionuţ Sămărghiţan de dgb va aconseguir igualar el partit al minut 28, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 18 minuts, el dgb va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marian Ţăranu va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Eugeniusz Korytowski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): dgb va estar a punt de posar-se per davant al minut 49 però Marius Ghiurcan va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marius Ghiurcan va estar a punt d'avançar els locals al minut 54 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Marian Ţăranu de dgb va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 79, però no va estar gaire encertat.

Oks OPEC Janowo

Goles Goles

  • 174 Minuto 14 (Gol de penalti): En Marcin Gaida va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 14. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Janowo agafava avantatge al minut 78 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jan Bialik amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jan Bialik va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Paul Bulagea no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Damian Kafel estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jan Bialik ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.