Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737321710

Amistoso (Int., RC) 737321710 Información oficial sobre el partido 737321710 en Hattrick

08.09.2024 19:25:00

Alger Malachites Alineación oficial del equipo 'Alger Malachites' en el partido 0 - 2 FC Wczorajsi Alineación oficial del equipo 'FC Wczorajsi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alger Malachites Alineación oficial del equipo 'Alger Malachites' en el partido 1 - 1 FC Wczorajsi Alineación oficial del equipo 'FC Wczorajsi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 7,9 % 69,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alger Malachites

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Tayfun Mehir va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Malachites que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

FC Wczorajsi

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Szymon Durbacz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Wczorajsi.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Wczorajsi va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Denis Selifanov va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Wczorajsi, l'equip va recuperar la pilota al minut 57 i va contraatacar. En Szymon Durbacz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Włodzimierz Charchut va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 59, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Franciszek Misiuk de Wczorajsi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.