Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737320001

Amistoso (Int.) 737320001 Información oficial sobre el partido 737320001 en Hattrick

04.09.2024 23:10:00

Guayana Foxes Alineación oficial del equipo 'Guayana Foxes' en el partido 4 - 4 AC Leme Alineación oficial del equipo 'AC Leme' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Guayana Foxes Alineación oficial del equipo 'Guayana Foxes' en el partido 4 - 2 AC Leme Alineación oficial del equipo 'AC Leme' en el partido
Tiene un resultado normal 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,9 % 18,3 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guayana Foxes

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Guayana s'avançava al marcador al minut 16, després d'un rebot que va caçar en Spencer Brett per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 135 Minuto 27 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Friderich Roß de Guayana va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 0.
  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, Guayana aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Cyprián Derzsi va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els jugadors del Guayana amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 69, deixant Friderich Roß en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Lucílio dos Santos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jan Stolfi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Spencer Brett va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

AC Leme

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Leme van mostrar una bona compenetració quan al minut 41 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Dionys Zanni va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 42 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Max Berkheiser de Leme marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gelson Konzet va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Passats 64 minuts de partit, Leme es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Gabin Rigaudeau es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Ramón Agüero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 290 Minuto 9 (Ocasión de falta): En Gelson Konzet s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Zain Zahran va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gelson Konzet, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Gelson Konzet de Leme va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.