Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737319316

Amistoso 737319316 Información oficial sobre el partido 737319316 en Hattrick

07.09.2024 14:00:00

Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido 4 - 2 F.C Erreala 86 Alineación oficial del equipo 'F.C Erreala 86' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido 6 - 1 F.C Erreala 86 Alineación oficial del equipo 'F.C Erreala 86' en el partido
Tiene mala suerte 6.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Veiga de Forcas

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Forcas el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Stefan Iliev va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Stefan Iliev va donar a Forcas un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Forcas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Stefan Iliev va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ignacio Roselló, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Forcas.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Stefan Iliev una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Manuel Escardo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

F.C Erreala 86

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Manolo Eguióiz la va rematar David Raynov amb una magnífica volea que va fer pujar per a Erreala el 1 - 1.
  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Erreala seguien lluitant fins al final. Al minut 74, fruit d'aquests esforços, Raúl Alberto Torre va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Erreala va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Carlos Ozeta va quedar-se sol davant el porter Diego Barrado, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Erreala va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Diego Barrado va desviar el xut final de David Raynov després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Erreala Telmo Ozeta quasi marca al minut 20 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Iraitz Irumberri l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.