Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737317911

Amistoso (Int.) 737317911 Información oficial sobre el partido 737317911 en Hattrick

04.09.2024 12:30:00

F.C. Galutos Alineación oficial del equipo 'F.C. Galutos' en el partido 0 - 0 Nevermore Ravens Alineación oficial del equipo 'Nevermore Ravens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Galutos Alineación oficial del equipo 'F.C. Galutos' en el partido 2 - 0 Nevermore Ravens Alineación oficial del equipo 'Nevermore Ravens' en el partido
Tiene mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Galutos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Ignacio Ares Fernández va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Galutos.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Quique Tejedor que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Galutos va estar a punt de posar-se per davant al minut 89 però Sergio Ruiz Melendez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Nevermore Ravens

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Jesús Alfredo Gareca va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 2. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nevermore que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jesús Alfredo Gareca, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Nevermore van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 56, però Jorge Ordóñez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kamran Bazgir de Nevermore va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Kamran Bazgir de Nevermore per doble groga al minut 41.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Sebastián Silvani de Nevermore va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.