Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737309865

Amistoso (Int.) 737309865 Información oficial sobre el partido 737309865 en Hattrick

04.09.2024 19:20:00

Khorezm Alineación oficial del equipo 'Khorezm' en el partido 6 - 0 kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Khorezm Alineación oficial del equipo 'Khorezm' en el partido 6 - 0 kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido
Tiene un resultado normal 6.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Khorezm

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Emilio Quitral, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Khorezm se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 22.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Richard Fictum va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Tomás Onrubia Rivas va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Khorezm, Richard Fictum, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Khorezm va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Richard Fictum des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Khorezm al minut 41, que va llançar ajustat al pal en Utku Hakan Yalçın. 5 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gerardas Prudeckis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Khorezm.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Utku Hakan Yalçın quasi dona a Khorezm l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Utku Hakan Yalçın es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Jeronimas Bakšas de Khorezm va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

kamper club

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a kamper al minut 8, però el xut de Gontran Chochois va topar amb la tanca defensiva.