Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737308004

Amistoso 737308004 Información oficial sobre el partido 737308004 en Hattrick

04.09.2024 15:05:00

koulala Alineación oficial del equipo 'koulala' en el partido 4 - 4 Alsem Alineación oficial del equipo 'Alsem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
koulala Alineación oficial del equipo 'koulala' en el partido 3 - 1 Alsem Alineación oficial del equipo 'Alsem' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

koulala

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 del partit, el jugador Ollivier Fromage de koulala va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els seguidors del koulala contenien la respiració mentre en Damien Poleus s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Kristopher Meidl va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. koulala empatava el partit, 3 a 3, al minut 80.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al koulala una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Damien Poleus, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Damien Poleus va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Stephen Huang va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 48, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El jugador de koulala Viktor Stříhavka quasi va assolir l'empat al minut 73 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Alsem

Goles Goles

  • 106 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 19 i semblava que Alsem desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Edward te Riele va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 164 Minuto 24 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 24 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Alsem. Dávid Topoľančík el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Lancelot Marand que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 84, quan Lancelot Marand va posar els visitants Alsem per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Enrique Echalaz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Waut Schoutetens, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Alsem quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Lancelot Marand va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Léo Rambaud, el jugador de Alsem va ser expulsat al minut 22.