Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737300029

Amistoso (Int.) 737300029 Información oficial sobre el partido 737300029 en Hattrick

03.09.2024 19:15:00

BOSTON CELSA Alineación oficial del equipo 'BOSTON CELSA' en el partido 3 - 1 FC Obbi Alineación oficial del equipo 'FC Obbi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
BOSTON CELSA Alineación oficial del equipo 'BOSTON CELSA' en el partido 3 - 3 FC Obbi Alineación oficial del equipo 'FC Obbi' en el partido
Tiene un resultado normal 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,3 % 42,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BOSTON CELSA

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Manuel dos Ramos sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Roberto D'Ascanio que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): BOSTON va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 71 Oscar Marcelo Páez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de BOSTON eren letals, i Roberto D'Ascanio va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de William Mazzia va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Bjarne Wilhelmsen. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Roberto D'Ascanio va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

FC Obbi

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Odd Mittet que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sandro De Sandoli que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Bjarne Wilhelmsen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Bjarne Wilhelmsen va marcar al minut 65 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 73, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ivan Fenech va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Bjarne Wilhelmsen des de l'esquerra.