Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737298651

Amistoso (Int.) 737298651 Información oficial sobre el partido 737298651 en Hattrick

03.09.2024 19:15:00

J_U_V_E_A_R_C_H Alineación oficial del equipo 'J_U_V_E_A_R_C_H' en el partido 2 - 2 D.C. Valencia Alineación oficial del equipo 'D.C. Valencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
J_U_V_E_A_R_C_H Alineación oficial del equipo 'J_U_V_E_A_R_C_H' en el partido 2 - 0 D.C. Valencia Alineación oficial del equipo 'D.C. Valencia' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

J_U_V_E_A_R_C_H

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Komitas Balmanoukyan de J_U_V_E_A_R_C_H aconseguir un gol al minut 44 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 124 Minuto 68 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 68 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Murat Gökseven. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Mario Chiani va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del J_U_V_E_A_R_C_H van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gosho Dremsizov, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

D.C. Valencia

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): En Viachaslau Hrudzetski entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al D.C. V, un peu providencial d'en Ginio Koenawi va situar el 1-1 al panell digital.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): D.C. V va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 73, quan Fausto Savina, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eudes Dupré de D.C. V es va guanyar la targeta groga merescudament.