Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737298204

Amistoso (Int., RC) 737298204 Información oficial sobre el partido 737298204 en Hattrick

08.09.2024 09:30:00

SC Weinhaus Alineación oficial del equipo 'SC Weinhaus' en el partido 3 - 2 Smell The Glove FC Alineación oficial del equipo 'Smell The Glove FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SC Weinhaus Alineación oficial del equipo 'SC Weinhaus' en el partido 2 - 0 Smell The Glove FC Alineación oficial del equipo 'Smell The Glove FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Weinhaus

Goles Goles

  • 108 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 6, en Enzo Paolo Marraffa la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Christoph Ebenbichler que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 108 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Guillermo Aníbal Codagnone és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Adrian-Radu Kotnyek perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 136 Minuto 40 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Ottaviano Rollo es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Adrian-Radu Kotnyek per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 40 passava a ser 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adrian-Radu Kotnyek. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Christian Leogrande va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Alexandru Josan una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Richard Habada va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Smell The Glove FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Smell eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 32, Ottaviano Rollo va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.
  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): Peter Dinkelaker va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Smell i marcant el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Smell va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 41 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): Smell van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 43 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Stephen Marr no va ser gens encertat.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Smell sortien al contraatac. La falta llançada per Stephen Marr va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benjamin Knežević.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stanislav Bizyaev de Smell va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.