Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737293797

Amistoso (Int., RC) 737293797 Información oficial sobre el partido 737293797 en Hattrick

07.09.2024 13:20:00

fc Sweet PB Alineación oficial del equipo 'fc Sweet PB' en el partido 0 - 4 Banternomics FC Alineación oficial del equipo 'Banternomics FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fc Sweet PB Alineación oficial del equipo 'fc Sweet PB' en el partido 2 - 1 Banternomics FC Alineación oficial del equipo 'Banternomics FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,7 % 16,1 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc Sweet PB

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Stanislav Horvat del Sweet ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Maj Zobec va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Slobodan Panjković va disposar d'una bona oportunitat al minut 62, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Nik Turčič de Sweet va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enej Hodak.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Slobodan Panjković de Sweet es va guanyar la targeta groga merescudament.

Banternomics FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Banternomics va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Martin Knutsson rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 6.
  • 135 Minuto 39 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Emanuel Hagelwald de Banternomics va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al 48 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Banternomics augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Martin Knutsson es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 76 minuts, Zafer Kıvançlı va superar per velocitat Marinko Veličevič per posar el 0 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juliusz Mieciejewicz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Nils-Gustav Alriksson va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Božo Grubelnik va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Martin Knutsson va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 84, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Zafer Kıvançlı de Banternomics va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.