Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737288712

Amistoso 737288712 Información oficial sobre el partido 737288712 en Hattrick

08.09.2024 18:00:00

Finding Timo Alineación oficial del equipo 'Finding Timo' en el partido 3 - 3 UD Gazpacho Alineación oficial del equipo 'UD Gazpacho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Finding Timo Alineación oficial del equipo 'Finding Timo' en el partido 2 - 0 UD Gazpacho Alineación oficial del equipo 'UD Gazpacho' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Finding Timo

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 l'àrbitre va premiar Finding amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Timothy Zechenpreller va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Finding va aconseguir el 3 - 1 quan Steve Fordham va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Igarki Onaindia va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Pete Elliot es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eduardo Muriedas al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Steve Fordham va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Igarki Onaindia va estar a punt d'avançar els locals al minut 90 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

UD Gazpacho

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): El jugador Daniel Trump de Gazpacho es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 109 Minuto 39 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 39 minuts Glen Talu es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Paul Zellhofer que d'un gran xut va marcar per a Finding el 2 - 1.
  • 115 Minuto 79 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 79 minuts de joc, Alex Ţarălungă, corrent com un esperitat, superà primer Mark Jeffrey per velocitat, i després el porter posant el 3 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gazpacho eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 81, Oskari Tuittu va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gazpacho, l'equip va recuperar la pilota al minut 77 i va contraatacar. En Giuseppe Venditti va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Gazpacho van sortir al contraatac amb encert al minut 91, però Oskari Tuittu no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.