Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737286468

Amistoso 737286468 Información oficial sobre el partido 737286468 en Hattrick

07.09.2024 14:00:00

los sanjuas Alineación oficial del equipo 'los sanjuas' en el partido 3 - 0 Montgomery Cliff 2013 Alineación oficial del equipo 'Montgomery Cliff 2013' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los sanjuas Alineación oficial del equipo 'los sanjuas' en el partido 4 - 0 Montgomery Cliff 2013 Alineación oficial del equipo 'Montgomery Cliff 2013' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los sanjuas

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): El sanjuas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jorge Roberto Borobia va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de sanjuas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rafael Amayuelas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Matthieu Martinon, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a sanjuas.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): sanjuas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan Hồ Khắc Chính va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): Hồ Khắc Chính va sorprendre Zion Reinshreiber amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rafael Amayuelas va rematar alt.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Tjeerd van Weeghel es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Konrad Ostrowski de sanjuas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Montgomery Cliff 2013

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 1 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Halldór Jón Sigurþórsson va servir per deixar enrere el gegant Hồ Khắc Chính al minut 1, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Naser Esati, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Christian Achucarro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kolo Lito no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 253 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Christian Achucarro va fer una estirada espectacular al minut 49, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Julian Serreau.