Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737283918

Amistoso (Int.) 737283918 Información oficial sobre el partido 737283918 en Hattrick

07.09.2024 10:00:00

Fc Gazele Alineación oficial del equipo 'Fc Gazele' en el partido 4 - 1 Alcoholic Bilbao Alineación oficial del equipo 'Alcoholic Bilbao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Fc Gazele Alineación oficial del equipo 'Fc Gazele' en el partido 6 - 0 Alcoholic Bilbao Alineación oficial del equipo 'Alcoholic Bilbao' en el partido
Tiene mala suerte 6.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Gazele

Goles Goles

  • 105 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Yves Havik va descol·locar totalment la defensa contrària i Sergio Cavia no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Corria el minut 63 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Laurenţiu Maraloi, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Adrian Pârvu de Gazele va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 108 Minuto 91 (Gol evento especial imprevisible (general)): Ionuţ Tăbuş de Gazele va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Nunzio Freitag que va completar la jugada que feia pujar el 4 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Laurenţiu Maraloi.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Călin Scârlet de Gazele va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Alcoholic Bilbao

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ronald Høgset, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Muhammed Gülsim quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ronald Høgset, el jugador de Sanchez va ser expulsat al minut 58.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Spiros Zacharakis de Sanchez va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.