Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737278631

Promoción 737278631 Información oficial sobre el partido 737278631 en Hattrick

08.09.2024 22:30:00

engaña pichanga f.c. Alineación oficial del equipo 'engaña pichanga f.c.' en el partido 0 - 2 EL TREBOL YOUNG Alineación oficial del equipo 'EL TREBOL YOUNG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
engaña pichanga f.c. Alineación oficial del equipo 'engaña pichanga f.c.' en el partido 2 - 2 EL TREBOL YOUNG Alineación oficial del equipo 'EL TREBOL YOUNG' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 16,1 % 58,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

engaña pichanga f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniel Vatne va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Carlo Macro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cesare Panduri! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de pichanga va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fernando Cardani, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): pichanga enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cesare Panduri de pichanga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

EL TREBOL YOUNG

Goles Goles

  • 174 Minuto 64 (Gol de penalti): Quan passaven 64 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del TREBOL. En Leonardo Cachú Fernández va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, TREBOL va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Harm Dooms, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Leonardo Cachú Fernández va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Luigi Mandolesi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Coos Clephas va estar a punt de posar per davant a TREBOL amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sławomir Machoń va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): César Hellal va marcar al minut 54 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 216 Minuto 66 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Udo Allera va ser clau en la jugada d'atac de TREBOL al minut 66, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ole Olaf Scheer, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 280 Minuto 71 (Ocasión de falta): Sławomir Machoń va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Leonardo Cachú Fernández que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Leonardo Cachú Fernández al minut 82, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.