Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737267274

Promoción 737267274 Información oficial sobre el partido 737267274 en Hattrick

08.09.2024 13:00:00

RC Eppegem Alineación oficial del equipo 'RC Eppegem' en el partido 2 - 1 Pomme d'Alost Alineación oficial del equipo 'Pomme d'Alost' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RC Eppegem Alineación oficial del equipo 'RC Eppegem' en el partido 2 - 0 Pomme d'Alost Alineación oficial del equipo 'Pomme d'Alost' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RC Eppegem

Goles Goles

  • 110 Minuto 33 (Gol de falta): Una falta al minut 33 va proporcionar un lliure directe al Eppegem. Emil Hartmann va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Jan Buedts va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Eppegem i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Eppegem va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Johannes Vanden Bempt va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Senne Ville.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Eppegem va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Prince Czettl va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Prince Czettl va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Senne Ville va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Hervé Trévisan gairebé va marcar per a Eppegem des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Johannes Vanden Bempt per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Senne Ville va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Pomme d'Alost

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb 18 minuts jugats, Steffen Elde de dAlost va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Joel Oriola, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de dAlost va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joel Oriola, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Wesly Sanspeur que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Andrew Sumari va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de dAlost va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Maël Goetgebuer va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felix Lombart de dAlost la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.