Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737260737

Promoción 737260737 Información oficial sobre el partido 737260737 en Hattrick

08.09.2024 09:30:00

Smørrebrød Alineación oficial del equipo 'Smørrebrød' en el partido 5 - 4 AC Florentina '07 Alineación oficial del equipo 'AC Florentina '07' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Smørrebrød Alineación oficial del equipo 'Smørrebrød' en el partido 2 - 0 AC Florentina '07 Alineación oficial del equipo 'AC Florentina '07' en el partido
Tiene bastante suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Smørrebrød

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Francesco Di Castro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Miguel Guart ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Smørrebrød es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Smørrebrød a 3 - 1. Jorge Carreño va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jannis Hohenzollnern va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 209 Minuto 110 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Matias Fehr, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Florentina, però Kaspar Eder no va poder encertar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Smørrebrød Francesco Di Castro va intentar enganyar Ariel Niewiarowski amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Viljami Taavila de Smørrebrød va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Milan Šodek de Smørrebrød, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ariel Niewiarowski en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Smørrebrød Thanawat Chulananda, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ariel Niewiarowski. El marcador continuava 4 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jannis Hohenzollnern va xutar fora per a Smørrebrød, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Şahin Songür va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.

AC Florentina '07

Goles Goles

  • 186 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Florentina va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Bertil Marcussen.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Florentina van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 2 mitjançant en Bertil Marcussen.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Florentina eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 91, Othmar Wilhelmstätter va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 118 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Florentina, l'equip va recuperar la pilota al minut 118 i va contraatacar. En Tonny Smidemann va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Tonny Smidemann de Florentina va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Othmar Wilhelmstätter de Florentina es va emportar una amonestació al minut 115 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Florentina, Othmar Wilhelmstätter, col·locà la pilota just a les mans d'en Şahin Songür. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Karl Proisl, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Şahin Songür va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Florentina i 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ariel Niewiarowski de Florentina va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Bertil Marcussen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Florentina.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mem Frias de Florentina va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Holger Lettmeier xutant per a Florentina va fer anar la pilota just on la volia, però Şahin Songür, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.