Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737259697

Amistoso (Int., RC) 737259697 Información oficial sobre el partido 737259697 en Hattrick

03.09.2024 21:15:00

Trappers2 Alineación oficial del equipo 'Trappers2' en el partido 7 - 4 KS POPAPRANCY Alineación oficial del equipo 'KS POPAPRANCY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Trappers2 Alineación oficial del equipo 'Trappers2' en el partido 6 - 0 KS POPAPRANCY Alineación oficial del equipo 'KS POPAPRANCY' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trappers2

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Yordan Angelov de Trappers2 va aconseguir igualar el partit al minut 19, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 108 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Petar Masharov és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Raul Di Florio perquè aconseguís el 2 - 3. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 106 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Petar Masharov sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 58 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 3 al marcador.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 74, Dimitar Savov de Trappers2 empatava el partit: 4 - 4.
  • 120 Minuto 103 (Gol de falta): Una falta al minut 103 va provocar un lliure directe. Rolf Mülhauser el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 5 - 4, davant el deliri dels aficionats.
  • 130 Minuto 113 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Rolf Mülhauser va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 113 el resultat passava a ser de 6 - 4.
  • 133 Minuto 114 (Gol por la derecha): Trappers2 va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Petar Masharov va poder fer el 7 - 4 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59, Raul Di Florio arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Trappers2 va estar a punt de posar-se per davant al minut 90 però Raul Di Florio va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manouk Jeghelyan de Trappers2 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

KS POPAPRANCY

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): POPAPRANCY va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 10. Gerard Fuster va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Andrzej Kawałek va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al 47 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a POPAPRANCY augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Andrzej Kawałek es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): En Bertalan Róth donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 69 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bertalan Róth va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Czarek Grzębski de POPAPRANCY es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bertalan Róth de POPAPRANCY la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.