Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737259485

Amistoso 737259485 Información oficial sobre el partido 737259485 en Hattrick

03.09.2024 20:05:00

VeijonVeto Alineación oficial del equipo 'VeijonVeto' en el partido 5 - 2 AC Poskimäen Pullistus Alineación oficial del equipo 'AC Poskimäen Pullistus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
VeijonVeto Alineación oficial del equipo 'VeijonVeto' en el partido 4 - 4 AC Poskimäen Pullistus Alineación oficial del equipo 'AC Poskimäen Pullistus' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,1 % 36,5 % 29,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VeijonVeto

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): VeijonVeto va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Riku Appelgrén, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alejandro Urquizu que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador Misa Kirkkala de VeijonVeto, després de 44 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Markus Help va incrementar l'avantatge de VeijonVeto amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Kai Vahteristo es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Jerzy Karwecki de VeijonVeto va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Riku Appelgrén arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gianmaria Pascolini! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 235 Minuto 44 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Sami Leppäkorpi va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

AC Poskimäen Pullistus

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Poskimäen va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 44. Diego Nieves va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, Bernd Bongart va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Poskimäen en aconseguir el 3 - 2.