Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737257595

Amistoso (Int.) 737257595 Información oficial sobre el partido 737257595 en Hattrick

04.09.2024 17:55:00

Wściekłe Diabły Alineación oficial del equipo 'Wściekłe Diabły' en el partido 0 - 1 Sälens IF Alineación oficial del equipo 'Sälens IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wściekłe Diabły Alineación oficial del equipo 'Wściekłe Diabły' en el partido 2 - 1 Sälens IF Alineación oficial del equipo 'Sälens IF' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wściekłe Diabły

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Józef Soszka del Wściekłe ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Anzelm Pabianek no va ser aprofitada per en Doruk Güler que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Bogdan Angelov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Wściekłe.

Sälens IF

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Viktor Aquamarin va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Sälarna i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Per-Arvid Läfvenling va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Lars Frostenerberg al minut 39, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Sälarna quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Kai-Markus Kara va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.