Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737257092

Promoción 737257092 Información oficial sobre el partido 737257092 en Hattrick

08.09.2024 04:00:00

VVVS Niels Alineación oficial del equipo 'VVVS Niels' en el partido 7 - 0 Chemie Brisbane Alineación oficial del equipo 'Chemie Brisbane' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
VVVS Niels Alineación oficial del equipo 'VVVS Niels' en el partido 5 - 0 Chemie Brisbane Alineación oficial del equipo 'Chemie Brisbane' en el partido
Tiene suerte 5.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VVVS Niels

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Natane Wakefield ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Niels es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Niels pel centre va donar un gran resultat: el gol de Võ Việt Khoa va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Võ Việt Khoa de Niels va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Slobodan Mihajlović va incrementar l'avantatge de Niels amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Niels va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Natane Wakefield, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lindsay Lowe, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Niels.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Niels va augmentar la diferència quan Simon Watt no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Natane Wakefield va ser clau en la jugada d'atac de Niels al minut 7, quan ell mateix va fer una passada brutal a Võ Việt Khoa, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lindsay Lowe. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Slobodan Mihajlović de Niels la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Chemie Brisbane

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Brisbane van seguir progressant per la banda dreta. Antonio Alberto Vardeci va tenir la seva oportunitat al minut 70, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.