Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737248065

Promoción 737248065 Información oficial sobre el partido 737248065 en Hattrick

07.09.2024 18:00:00

Vfl Kalbe/Milde Alineación oficial del equipo 'Vfl Kalbe/Milde' en el partido 4 - 1 Hell Thunder Alineación oficial del equipo 'Hell Thunder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vfl Kalbe/Milde Alineación oficial del equipo 'Vfl Kalbe/Milde' en el partido 2 - 1 Hell Thunder Alineación oficial del equipo 'Hell Thunder' en el partido
Tiene suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,7 % 4,7 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vfl Kalbe/Milde

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): VfL prenia la batuta de l'encontre al minut 17, quan en Rodolfo Basteiro va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 31 minuts quan Pierce Hurman va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a VfL.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, VfL va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Oktay Hazmi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de VfL van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 1 mitjançant en Pierce Hurman.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Steffen Wesseling una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Götz Freytag va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Gotthard Mödl haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a VfL al minut 47.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Rodolfo Basteiro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Hell Thunder

Goles Goles

  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): En Janus Harder va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Oswin Pirchler la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.