Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737235702

Amistoso (Int.) 737235702 Información oficial sobre el partido 737235702 en Hattrick

04.09.2024 12:30:00

Los Perritos Punkis Alineación oficial del equipo 'Los Perritos Punkis' en el partido 0 - 3 AC zipi Babice Alineación oficial del equipo 'AC zipi Babice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Perritos Punkis Alineación oficial del equipo 'Los Perritos Punkis' en el partido 0 - 2 AC zipi Babice Alineación oficial del equipo 'AC zipi Babice' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Perritos Punkis

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): El Perritos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 23, però en Xabier Asrodrigas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Manolo Borreguero s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

AC zipi Babice

Goles Goles

  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Marek Tater sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 27 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 180 Minuto 54 (Gol de falta): Passaven 54 minuts quan en Joshua MacBarra va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 55 de partit va donar a Babice l'avantatge per 0 - 3. Stefano Motta en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Babice va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Lukáš Mikan va quedar-se sol davant el porter Antonio Erbiti, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marek Tater va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 209 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Przemysław Kuraś va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Zakarias Baena Fernández va xutar a fora.