Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737235321

Amistoso (Int.) 737235321 Información oficial sobre el partido 737235321 en Hattrick

04.09.2024 12:30:00

Racing Club de Montouto Alineación oficial del equipo 'Racing Club de Montouto' en el partido 2 - 6 FC Feuerstiefel Alineación oficial del equipo 'FC Feuerstiefel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Racing Club de Montouto Alineación oficial del equipo 'Racing Club de Montouto' en el partido 2 - 5 FC Feuerstiefel Alineación oficial del equipo 'FC Feuerstiefel' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,0 % 4,2 % 76,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Club de Montouto

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Montouto una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Teuvo Mäkäräinen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 41.
  • 100 Minuto 80 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Simon Mathäus Stress-Abbau. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 80 de joc, que suposava el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jordi Trepat va ser clau en la jugada d'atac de Montouto al minut 30, quan ell mateix va fer una passada brutal a Teuvo Mäkäräinen, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Montouto va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 65 que Helmut Haspel-Schabata no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Falaschi de Montouto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Geert van Kapel de Montouto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Feuerstiefel

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): En Ingo-Lutz Steedmann va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 26. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Tomi-Petteri Flinkman va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Feuerstiefel van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Volodymyr Pliatko va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 73 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 73 pels visitants. En Ingo-Lutz Steedmann va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Volodymyr Pliatko va augmentar l'avantatge de Feuerstiefel a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 90, Bertrand Slot va pentinar un córner cap al segon pal que Henry Somerton va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Tomi-Petteri Flinkman va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Rafa Torreblanca quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Boi Gener, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Henry Somerton, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 50 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Feuerstiefel va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 66 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Volodymyr Pliatko, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomi-Petteri Flinkman de Feuerstiefel es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.