Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737235181

Amistoso (Int., RC) 737235181 Información oficial sobre el partido 737235181 en Hattrick

03.09.2024 19:20:00

U.C. Diamolo Alineación oficial del equipo 'U.C. Diamolo' en el partido 1 - 4 Samo SAVA Zagrebom teče Alineación oficial del equipo 'Samo SAVA Zagrebom teče' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.C. Diamolo Alineación oficial del equipo 'U.C. Diamolo' en el partido 0 - 1 Samo SAVA Zagrebom teče Alineación oficial del equipo 'Samo SAVA Zagrebom teče' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.C. Diamolo

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): En Lauro Madau va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alessandro Stefano Apuzzo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Paolo Musini, als 77 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Samuele Fattori de Diamolo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Samo SAVA Zagrebom teče

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Als 36 minuts de partit, Nolan Stavnicki de SAVA va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): En Renato Križek donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 41 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Nolan Stavnicki va aprofitar un error defensiu al minut 67, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a SAVA.
  • 180 Minuto 84 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 84 pels visitants. En Ariel Wołoch va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Duje Petravić va estar a punt de posar per davant a SAVA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giacomo Vitaliano va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El SAVA creava perill des de la dreta al minut 12, però en Giacomo Vitaliano, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Petar Ivanišević desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Zvonimir Egić de SAVA va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.