Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737234999

Promoción 737234999 Información oficial sobre el partido 737234999 en Hattrick

07.09.2024 12:45:00

Ludi Andjeli Alineación oficial del equipo 'Ludi Andjeli' en el partido 2 - 4 Prijepolje Borca Alineación oficial del equipo 'Prijepolje Borca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ludi Andjeli Alineación oficial del equipo 'Ludi Andjeli' en el partido 1 - 1 Prijepolje Borca Alineación oficial del equipo 'Prijepolje Borca' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,4 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ludi Andjeli

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Prijepolje. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eduard van der Ven la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Andjeli es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 44.
  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Arístides Vegas va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Andjeli: 2 a 4 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 73 (Ocasión de falta): Andjeli va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 73, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 200 Minuto 77 (Ocasión de falta): Andjeli va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 77, però el xut va anar a parar al pal.

Prijepolje Borca

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Javier Leyva Prado va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Ricardo Semprún va marcar al minut 42 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, un xut de Randolf Althammer des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al 56 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Prijepolje augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Siep Maat es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Prijepolje van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Carlo Lulli des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Randolf Althammer de Prijepolje va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.