Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737231303

Promoción 737231303 Información oficial sobre el partido 737231303 en Hattrick

07.09.2024 12:00:00

Sporting Insubria Alineación oficial del equipo 'Sporting Insubria' en el partido 4 - 0 Hattrick Milan Revenge Alineación oficial del equipo 'Hattrick Milan Revenge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sporting Insubria Alineación oficial del equipo 'Sporting Insubria' en el partido 5 - 0 Hattrick Milan Revenge Alineación oficial del equipo 'Hattrick Milan Revenge' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Insubria

Goles Goles

  • 124 Minuto 42 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 42 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Marius Oancea. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 136 Minuto 68 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Gian Luigi Aretusini encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Davide Semboloni anotar per a Sporting el 2 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fulvio Lonfernini, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Sporting.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Sporting i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 74 minuts de joc. Mentre en Marius Oancea el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Jarno Salvaggio arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Stefano Buassi va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jarno Salvaggio! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Marius Oancea es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Heikki Koivuranta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Procopio Aldegheri va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Jarno Salvaggio una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Procopio Aldegheri va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Hattrick Milan Revenge