Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737230337

Promoción 737230337 Información oficial sobre el partido 737230337 en Hattrick

07.09.2024 12:00:00

lambrusco&popcorn Alineación oficial del equipo 'lambrusco&popcorn' en el partido 1 - 2 Olympique El Paris Alineación oficial del equipo 'Olympique El Paris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
lambrusco&popcorn Alineación oficial del equipo 'lambrusco&popcorn' en el partido 3 - 1 Olympique El Paris Alineación oficial del equipo 'Olympique El Paris' en el partido
Tiene mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lambrusco&popcorn

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 31 minuts, el tirador de faltes del lambrusco&popcorn va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Kresal Ibarregi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Kevin Csonka de lambrusco&popcorn va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Kresal Ibarregi de lambrusco&popcorn gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Andreas Dieter Sippel per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marino Pereyra va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Kevin Csonka va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Olympique El Paris

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Als 70 minuts de partit, Geo Mândrescu de Olympique va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Garett Becker que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Olympique.