Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737229236

Promoción 737229236 Información oficial sobre el partido 737229236 en Hattrick

07.09.2024 11:55:00

FK Kikiriki Alineación oficial del equipo 'FK Kikiriki' en el partido 1 - 4 Gorica FK Alineación oficial del equipo 'Gorica FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FK Kikiriki Alineación oficial del equipo 'FK Kikiriki' en el partido 0 - 5 Gorica FK Alineación oficial del equipo 'Gorica FK' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Kikiriki

Goles Goles

  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Marcel Thienel va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Kikiriki i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Chris Norris va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Simon Fexa, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hyuk Park per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Claudio Taffarel va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Gorica FK

Goles Goles

  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Als 47 minuts de partit, Kevin de Bruyne de GOR va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de GOR va ser finalitzada des de l'esquerra per Antonio Cassano al minut 56. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Rudolf Berki va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Xabi Alonso, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Antonio Cassano, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): GOR va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Anton Shevach va quedar-se sol davant el porter Miroslav Vrtikapa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Angel Tomov va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 30. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): El GOR va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 34 amb un llançament de falta perillós. En Angel Tomov però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ivan Curmei ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Antonio Cassano va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 53, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miroslav Vrtikapa va aconseguir desviar el seu xut a córner.