Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737228642

Amistoso (Int., RC) 737228642 Información oficial sobre el partido 737228642 en Hattrick

04.09.2024 20:00:00

Husqvarna strikers Alineación oficial del equipo 'Husqvarna strikers' en el partido 3 - 0 F.C. Vanchiglietta Alineación oficial del equipo 'F.C.  Vanchiglietta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Husqvarna strikers Alineación oficial del equipo 'Husqvarna strikers' en el partido 2 - 0 F.C. Vanchiglietta Alineación oficial del equipo 'F.C.  Vanchiglietta' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Husqvarna strikers

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mårten Persson va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 3, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Husqvarna, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Husqvarna va aconseguir el 2 - 0 quan Carl-Oscar Ahlstad va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Husqvarna va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Karl-Inge Carlsson des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 8 (Ocasión de falta): Al minut 8, Andreas Åhblad gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Mats Killbo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mårten Persson per poc que no incrementa el marcador al minut 22. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Christian D'Antuono va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Husqvarna la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wirat Chunsa de Husqvarna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78 de partit, Wirat Chunsa de Husqvarna va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

F.C. Vanchiglietta

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del F.C Vanchy sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Roberto Parollo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 9 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicholas Ducoli.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pietro Albini de F.C Vanchy es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pietro Albini de F.C Vanchy va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".