Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737226866

Promoción 737226866 Información oficial sobre el partido 737226866 en Hattrick

07.09.2024 11:30:00

FC Enviro Alineación oficial del equipo 'FC Enviro' en el partido 4 - 3 Gambiti Alineación oficial del equipo 'Gambiti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Enviro Alineación oficial del equipo 'FC Enviro' en el partido 1 - 1 Gambiti Alineación oficial del equipo 'Gambiti' en el partido
Tiene bastante suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Enviro

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gambiti. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Zenon Sikulec la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Enviro es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 10.
  • 187 Minuto 36 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Enviro va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 36 va arribar el 2 - 1 quan en Oleksii Zhuravel va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 42 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Enviro va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Oleksii Zhuravel en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 3 - 1.
  • 187 Minuto 92 (Gol tiro lejano): Després de 92 minuts el Enviro, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Thiagão Lobo Freire sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 4 - 3 va pujar al marcador.

Gambiti

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 17 minuts Fabrizio Di Puorto va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 116 Minuto 63 (Gol evento especial rápido + pase): Sezer Özata va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Daniel Jiménez Orozco, que no va fallar i va marcar el 3 - 2.
  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 90 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Sándor Hirka marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Jaroslav Vild va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Daniel Kuřina va xutar a fora.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Gambiti va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Daniel Jiménez Orozco va quedar-se sol davant el porter Zikkar El-Rifa'i, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Ben Kouadio va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Zikkar El-Rifa'i no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Ben Kouadio al minut 78 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 264 Minuto 117 (Ocasión de penalti): Al minut 117 de temps, Jaroslav Vild de Gambiti va fallar un penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Audris Bilzonis de Gambiti va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sezer Özata.
  • 512 Minuto 94 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sezer Özata va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.