Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737226367

Promoción 737226367 Información oficial sobre el partido 737226367 en Hattrick

07.09.2024 10:00:00

Avantul Cartojani Alineación oficial del equipo 'Avantul Cartojani' en el partido 2 - 4 FC Victoria București Alineación oficial del equipo 'FC Victoria București' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Avantul Cartojani Alineación oficial del equipo 'Avantul Cartojani' en el partido 2 - 0 FC Victoria București Alineación oficial del equipo 'FC Victoria București' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avantul Cartojani

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Mickey Marcelis de Cartojani va aconseguir igualar el partit al minut 25, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): János Orsós va donar a Cartojani un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): Mickey Marcelis hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Björn Parzinger havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Péter Dézsy de Cartojani anava molt fort i col·locat però Elias Egziabher no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cartojani Altino Sá va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Fabian Schrittwieser de Cartojani va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Víctor Puig-Gros va xutar fora per a Cartojani, el marcador es va quedar igual: 2 - 4, ja es veia a venir!

FC Victoria București

Goles Goles

  • 108 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Artem Bratyakin encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Kim Dopper només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Cristiano Nocera per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Roly Martis va marxar de Björn Parzinger en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de FCSB van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Kim Dopper xutant per a FCSB va fer anar la pilota just on la volia, però Fabian Schrittwieser, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Elias Egziabher de FCSB, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fabian Schrittwieser en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Roly Martis de FCSB va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 4.