Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737225787

Amistoso (RC) 737225787 Información oficial sobre el partido 737225787 en Hattrick

03.09.2024 18:20:00

SV Bovenden Alineación oficial del equipo 'SV Bovenden' en el partido 2 - 4 Kreyenbronxer FC est.1982 Alineación oficial del equipo 'Kreyenbronxer FC est.1982 ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
SV Bovenden Alineación oficial del equipo 'SV Bovenden' en el partido 2 - 4 Kreyenbronxer FC est.1982 Alineación oficial del equipo 'Kreyenbronxer FC est.1982 ' en el partido
Tiene un resultado normal 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 10,0 % 66,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Bovenden

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Bovenden va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Vito Paulin, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Frederik Water que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 111 Minuto 54 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Fynn Alexander Schimmer va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Bovenden empatava el partit, 2 a 2, al minut 54.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Bovenden va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vito Paulin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Vito Paulin va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Kreyenbronxer FC est.1982

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Klaas Borsig que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Kreyenbronxer.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador de Kreyenbronxer Arild Sjödin va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 39 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 139 Minuto 83 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Dominik Dybaly va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 3. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Fynn Alexander Schimmer.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Frederick Kelling de Kreyenbronxer va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Es duien 79 minuts de partit jugats quan Udo Pubek va estar a punt de posar per davant a Kreyenbronxer amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Andi Frydag va impedir un gol cantat.
  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dominik Dybaly va marxar de Fynn Alexander Schimmer en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Kreyenbronxer van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el Kreyenbronxer va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Arild Sjödin s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.