Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737217809

Amistoso (Int., RC) 737217809 Información oficial sobre el partido 737217809 en Hattrick

04.09.2024 15:25:00

AS CÉCÉ 04 Alineación oficial del equipo 'AS CÉCÉ 04' en el partido 4 - 2 Dudley Rangers Alineación oficial del equipo 'Dudley Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
AS CÉCÉ 04 Alineación oficial del equipo 'AS CÉCÉ 04' en el partido 2 - 3 Dudley Rangers Alineación oficial del equipo 'Dudley Rangers' en el partido
Tiene suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,4 % 46,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS CÉCÉ 04

Goles Goles

  • 114 Minuto 23 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 23. Javier Martí, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): En Bongo Mutyebele entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al CÉCÉ, un peu providencial d'en Adel Beaulieu va situar el 2-2 al panell digital.
  • 120 Minuto 59 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Javier Martí al minut 59, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al CÉCÉ i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Loup Vienne va augmentar l'avantatge de CÉCÉ a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Adel Beaulieu de CÉCÉ gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Javier Martí va sorprendre Makhlouf Daniel amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Dudley Rangers

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Dud Ran prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Nir Shushan.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Dud Ran va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 32. David Ben-Dahan va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Dud Ran van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Evgeniy Burmistrov, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gilor Bukovski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.