Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737215190

Amistoso 737215190 Información oficial sobre el partido 737215190 en Hattrick

04.09.2024 23:25:00

Club Atlético Avellaneda Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Avellaneda' en el partido 1 - 1 Scaloneros Alineación oficial del equipo 'Scaloneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Atlético Avellaneda Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Avellaneda' en el partido 2 - 1 Scaloneros Alineación oficial del equipo 'Scaloneros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,2 % 30,3 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Avellaneda

Goles Goles

  • 120 Minuto 42 (Gol de falta): Rojos va agafar avantatge al minut 42 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Rasoul Bayat fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ignacio Antonio Garmendia va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Pedro Walter Ramírez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Scaloneros

Goles Goles

  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): Iván Gabriel Gabbarini va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Scaloneros i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Teodor Bubich va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Scaloneros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Teodor Bubich va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nelson Comelles de Scaloneros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.