Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737213988

Amistoso (Int.) 737213988 Información oficial sobre el partido 737213988 en Hattrick

04.09.2024 10:45:00

FC Sunnebräu Alineación oficial del equipo 'FC Sunnebräu' en el partido 3 - 4 FC den Druif Alineación oficial del equipo 'FC den Druif' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Sunnebräu Alineación oficial del equipo 'FC Sunnebräu' en el partido 4 - 1 FC den Druif Alineación oficial del equipo 'FC den Druif' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sunnebräu

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Sunnebräu va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 20, quan Abou-ali Poursina, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jean-Marc Angerer, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sunnebräu se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 54.
  • 105 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 85, Fabrizio Alraun va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Jean-Marc Angerer que, sense oposició, la va convertir en gol 3 - 4. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sunnebräu a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jean-Marc Angerer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Abou-ali Poursina va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Grgur Jokić es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Edmond Saunders va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nando Pont! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Sunnebräu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jean-Marc Angerer en un 1 contra 1 amb el porter Cristian Ronse, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Grgur Jokić va estar a punt de marcar al minut 82 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

FC den Druif

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El Druif era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Fabio Meersman va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 69. L'anotador per Druif va ser Fabio Meersman, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Druif sabia com jugar al contraatac, i al minut 78, Oscar Schellens va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 3.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): El jugador Sam Gastal de Druif es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 4 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Druif va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Fabio Meersman va quedar-se sol davant el porter Miikka Haikola, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Druif va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Achille Van der Elst, però el porter rival va fer una gran aturada.