Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737210712

Amistoso (Int.) 737210712 Información oficial sobre el partido 737210712 en Hattrick

04.09.2024 13:30:00

RSC Fauconsmont Alineación oficial del equipo 'RSC Fauconsmont' en el partido 2 - 2 Buch am Irchel Alineación oficial del equipo 'Buch am Irchel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RSC Fauconsmont Alineación oficial del equipo 'RSC Fauconsmont' en el partido 1 - 3 Buch am Irchel Alineación oficial del equipo 'Buch am Irchel' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,4 % 78,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RSC Fauconsmont

Goles Goles

  • 110 Minuto 38 (Gol de falta): L'empat per part de Fauconsmont va arribar al minut 38 quan Rowland Newman va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Jakub Rohlíček va donar a Fauconsmont un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 7 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Reinhart Vennekens de Fauconsmont va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Justin Kabiru va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Justin Kabiru de Fauconsmont va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Buch am Irchel

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Nathanael Gäumann va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Maurizio Pasotti, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Célestin Ménard va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Irchel va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Reinaldo Castro va desviar el xut final de Tom Wingert després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Juul Yiğit de Irchel, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 60, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Maurizio Pasotti va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Reinaldo Castro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jean-Claude Calcagnile de Irchel es va guanyar la targeta groga merescudament.